Dessa dagar har undertecknad svävat i en konstant paltkoma och inte rört en fena plus tillbringat ca 12 timmar om dygnet sovandes i en säng med duntäcke. Känns som att Fredrik inte blir ensam om att gå upp 4 kilo under jullovet.

Jag befinner mig i Dalarna, en sömnig landskapsdam. Sömnig för att hon är täckt av lugnande romfrost och ej berörs av  några nervösa havsvindar? Sömnig för att hon tillåter de oroliga stadsborna en stund av lugn och sinnesfrid? Sömnig för att hon kravlöst ger besökaren tid att tänka och då tillåter hans hjärnspöken att härja fritt. Eller kanske bara för att hon råkar ha den inverkan på sina barn. Som en godtrogen gammal mormor som alltid har nybakta bullar med mjölk och ett par öron att lyssna med till övers.

Igår var jag på julkonsert på kristinehallen här i Falun och hörde där ett band som jag tyckte mycket om. jag vill gärna slå ett slag för dom myspace.com/eliasandthewizzkids lyssna på "the dance" först om du behöver mjukas upp. på den konserten spelade min vän the talest man on earth. han blir bara bättre och bättre. Mycket bra inledning på julhelgen i alla fall.

Annars så har dessa dagar används till sömn som sagt och till att gå in mina nya skor. (det gör fortfarande lite ont men börjar att ge med sig).

I morgon är det julafton och morgonen kommer att spenderas här i Falun hos moder och kvällen hos fader och bonusfamiljen. känns lite spänt just nu men det kommer nog att gå bra. Kom tyvärr på idag att jag icke har varit på systemet inför juldagen. (Dalarna har också effekten på mig att min hjärna går på slow motion) Så om någon har lite alkohol att säja billigt så hör gärna av er. :-)

Detta jullov kommer att bli riktigt gött känner jag. Inspelning stundar med Foxy, Bond och Fiskarn, sen blir det nyår i Skattungbyn. det är som bäddat för succé.

Känner att insperationen börjar rinna ut nu så jag gör här ett avslut.

God jul!

/Mikael