155463-8

Denna bild är ifrån våran uppsjungning för två veckor sedan. Jag sjöng "I'm king of the world". På bilden så sjunger jag uppenbarligen någon knepig vocal, notera gärna också mina groteskt stora bröstmuskler på denna bild.

Sen senast jag skrev så har lite saker hänt. Vi har redovisat våra scener och det var riktigt roligt. Jag var en utvecklingsstörd jätte som ville klappa kaniner och blev skjuten i slutet. tragiskt. Själv så tyckte jag att det gick bättre för mig på genrepet än när vi visade upp det men det dög tydligen endå. Peter tyckte att det var bra och det blev jag jätteglad över. Idag så hade andra teatergruppen redovisning och jag blev mycket imponerad av många. Vi är en bra klass vill jag lova! vad har mer hänt idag? tjaa.... jag fick ett "Underbart Mikael!" av Mariana på balettlektionen när vi skulle sprattla med benen, jag gjorde det tydligen väldigt bra, i alla fall framåt, när jag sprattlade åt sidan och bakåt så var det inte lika bra fick jag höra. Jag och Sebastian använde hela lunchrasten till att lära oss att sjunga Jingle bells i moll, så det blev panikätning innan teaterlektionen. På teatern så fick vi se våra scener spelas upp av andra så att säga, Vi såg alltså min scen från möss och människor (filmen), Cabaret (en scenuppsättning), höstsonaten (bergman filmen) osv. Kul att se andra göra samma grej fast helt annorlunda. 
 
Vi såg också på Maratondansen, Jag blev helt chockad och ledsen när vi såg den. Den filmen hade fångat hetsen och desperationen hos de som tävlade så bra så att det var jobbigt att se på. Maratondans är alltså en grej från Depprisionen i USA. Par fick tävla i vilka som kunde dansa lägst tid utan att falla ihop av utmattning. Tänk er hur desperata folk var efter pengar på den tiden, och dom som inte dansade satsade pengar på dem som gjorde det, Tävlingarna kunde hålla på i en vecka och deltagarna fick kanske max 2 timmars vila per dygn. förutom att dansa fick paren springa en bana runt runt på tid, paret som kom sist åkte ut och så fortsatte dansandet. Det var lixom underhållning, man kan ju tycka att dans är ju roligt så danstävling borde ju vara kul. men tänk er alla desperata människor som på den tiden gjorde vad som helst för pengar. I scenen som vi såg så dör en kille under tiden som de springer runt banan, hans danspartner drar runt honom sista minuten bara för att hon inte vill förlora. medan den döda killens kropp sen bärs ut så fortsätter tävlingen. Faktiskt inte helt olikt alla sjuka underhållningsprogram som går på tv nu för tiden där människor förnedrar sig och utsätter sig och sina kroppar för otroliga och farliga påfrestningar bara för pengar och berömmelse. 
 
 155463-9
 
 
 
Mikaels förkyldning har lagt sig i vila och hans motivation börjar komma tillbaka. den motivationen höll honom vaken igår natt eftersom har inte kunde sluta ligga och tänka på allt han skulle öva på och lära sig nästa dag. när morgondagen så till slut kom så var har lite för trött för att lära sig något. 
 
Vill bara slå ett slag för Senioren. kolla in sidan och lyssna på låtar vetja.

www.stikoperlarsson.se