I morgon så har vi genomdrag på två Shower till. En som handlar om stenar och en som heter Beat Club. Stenshowen går ut på ungefär att en massa stenar presenteras och varje sten har sin egen sång. (Det låter lite knarkat och man undrar ibland vad de rökte när de kom på ideen, men jag tycker att den endå är rätt skoj.) Den andra showen Beat Club är lite mer svårdefinierad, det är typ en poolparty show, där vi ska gå omkring i Lila kostymer och sjunga typ evergreens, fast endå inte samtidigt som vi dansar fossey fast endå inte blandat med sprättigt cheerleadersteg fast endå inte och 60-tals diskosteg fast endå inte. Mycket i Tyskland är svårdefinierat, paradoxalt nog eftersom de är väldigt måna om att allt ska vara förutbestämt och glasklart så ingen på scenen kan säga att de inte vet vad de ska göra. Men slutresultatet blir endå väldigt svårbegripligt. Så om ni någon gång åker på tysk-talande Kryssning i Asien och ser en show, Försök inte förstå den.

Annars så flyter det på bra här som man säger. Hösten och till och med vintern kryper på här snabbt somfan och det är riktigt kallt i min rum på kvällarna. Får nog ta och skaffa filt snart. Eller kanske sova med ett element.

Jag ska snart bege mig hem från detta fik och ta och sova. Vi har som sagt endå genomdrag i morgon och det kräver lite fokus.


Hoppas att ni lever och frodas.
Puss och kram!

1 kommentarer

birgittamamsen

28 Oct 2010 11:16

vi vill se bilder från repet

Kommentera

Publiceras ej