Hade jag pluggat till socionom hade jag kunnat gå till skolan med en alvedon i magen och ett paket näsdukar i bakfickan utan problem. Hade jag spelat trummor på musikhögskolan kunde jag gått och spelat ensemble i pyjamas med kortisontungt huvud och spelat trinkel twinkel utan problem. Men nu gör jag inte det, nu går jag på en skola där man om man har minsta lilla förkyldningssymtom och speciellt (som jag då har) lite krasslig i halsen och förkyldning på G inte kan vara med på 70% av de ämnen som vi har. lite segt... Annars så är det mycket jox som min klass har råkat ut för. Nästan alla har mer eller mindre inflammationer och överansträngningar i diverse muskler och senor. Sen har vi en inlagd på salgrenska för att hon har blod i magen, en annan åkte ambulans i går natt för kramper och får nu gå omkring med tabletter hela tiden eftersom det kan hända igen när som helst, annan har ångestattacker och får blodsockerfall med svimningsantydan till följd. plus lite stukade fötter, förkyldningar, armar som inte går att röra pga. smärta mm. Det är klart att man blir skraj och endå känner sig ganska nöjd att man bara känner sig lite förklyld.
 
Ikväll kommer Mira hit och ska låna mín extrasäng för att hon ska söka musikhögskolan. jag önskar henne all lycka till med sökningen. Synd att vi inte hinner hänga så mycket bara, eftersom jag har så långa dagar men om hon blir kvar till på fredag så hoppas jag att vi kan styra upp något. 
 
På senare tid har jag börjat känna stress över obestämda saker och jag vet inte riktigt varför. jag vill så mycket men hinner eller orkar knappt hälften. Jag pratade med min gode vän Karl Bergdahl om det och fick i läxa att komma på varför jag känner mig stressad och komma på åtgärd tills han kommit hem ifrån sin praktik. Nu är jag inte stressad men skulle lätt kunna bli... skumt det där. Jag ska återkomma när jag har lösningen. Jag länktar tills jag blir bra i halsen och kan öva på min uppsjugningslåt. Jag känner att jag kommer att lära mig mycket om jag vet hur jag ska göra den bra. Den har med mycket av det som jag behöver jobba på nämligen.
 
Kram