Idag sov jag till klockan 13:00.
Jag älskar min skola och speciellt det faktum att jag får kämpa ordentligt så att när jag går och lägger mig på kvällarna så är jag sådär härligt go och utpumpad i kroppen och huvudet helt utan stressymtom. Stressen kommer konstigt nog på helgerna och speciellt på söndagseftermiddagar så kryper den sig närmare. "Jag måste göra matlådor!, Måste tvätta!, Måste städa!, Måste Diska en veckas disk!, Måste öva!" och så rusar man omkring som en höna utan huvud och inte får någonting gjort utan bara blir trött. Inatt sov Micke gott och länge med några öl i magen som fick sällskap av ett par dubbelmackor och en kopp varm mjölk när han kom hem . 
 
Okej, jag hade glömt att boka tvättid idag så jag får ha sura träningskläder i morgon och tvätta i morgon kväll istället... men och? skiiit samma. kan du inte göra någonting åt det så skiiit i det. det är ju ingen ide att springa runt och gräma sig. det är bara att göra. Laga lite mat och trivas att vara mästerkock under tiden som man står vid spisen istället för att fylla huvudet med saker som man ska göra senare. inte grubbla utan GÖRA. Knepigt att jag hela tiden glömmer det. Men det är bara att komma igen, ha framförhållning och strunta i det som inte går att göra någonting åt. Man ska inte gräva ner sig, lev i nuet, allt kan hända, inte ropa hej innan man är över bäcket, bollen är rund osv. Var glad och lek dig igenom livet. 
 
- Tack Mikael. Du är en mycket vis man,
 
- Varsågod Micke, jag vet mycket, du kan också lära dig allt detta, jag måste bara komma ihåg att påminna dig och du får ta lite eget ansvar och fråga mig oftare när du är osäker.
 
- Okej, jag ska göra det. blir jag lycklig då?
 
- Jajamänn, se på mig Micke. Jag siktar högt och ser möjligheter i alla situationer i mitt liv. Och detstå närmare mitt mål jag kommer destå starkare blir jag.
 
- Jag ska bli som dig en dag Mikael.
 
- Det är du ju redan! Snart så kommer du att inse det.
 
 


Peter Enblom har lagat 19 matlådor idag. Micke har lagat 5.
Peter Enblom storstädade hela sin lägenhet igår, Micke sopade köksgolvet.


 Tack för idag.